Digitala verktyg: Testa ljusfärger och armaturer i olika miljöer
Xcen AB

Digitala verktyg: Testa ljusfärger och armaturer i olika miljöer

Xcen.se - En E-handel byggd för enkel kundresa, men även för att utbilda och inspirera allt från elektriker till elkonsulter. Djupdyk i LED-belysning och bygg ihop egna LED-lister och armaturer med stort urval av LED-strips samt komponenter.

Dela :

Facebook
Twitter
LinkedIn

Xcen är er effektiva belysningspartner som hjälper till att välja rätt armaturer och ljuslösningar för ert projekt. Samtidigt försöker vi ständigt bygga vidare på vår digitala närvaro och support.

Vår E-handel fungerar som en plattform för besökare att smidigt handla armaturer, komponenter och bygga ihop sina skräddarsydda LED-lister. Förutom detta lägger vi mycket energi på att inspirera och utbilda via vår sajt.

På Xcen.se hittar ni inspirationsgalleri, referenser och miljöbilder för samtliga armaturer så att ni kan skapa en bild av våra produkter i er miljö. Ni hittar även massvis av guider och information kring olika belysningslösningar och användningsområden.

Nytt för i år är våra smarta verktyg för att testa olika ljusfärger i miljöer. Samt ett verktyg som både kan användas för att testa olika typer armaturer i olika miljöer samt för att räkna ut hur många armaturer som behövs för just ditt projekt. Sedan tidigare har vi även verktyg som hjälper dig att bygga skensystem.

Gå gärna in och testa dessa verktyg online (finns under fliken: kunskap) eller besök oss på mässan så kan vi ge er en personlig demo.

Kontaktinformation

Skicka oss ett meddelande

Scroll to Top