Next generation smart wall boxes for destination charging – GARO Entity
GARO AB

Nästa generations smarta laddboxar för destinationsladdning – GARO Entity

Säkerhet och trygghet har varit i fokus vid utveckling av den nya plattformen, GARO Entity.

Dela :

Facebook
Twitter
LinkedIn

De nya produkterna som nu lanseras på den europeiska marknaden är ett komplett erbjudande av laddboxar och tjänster för villor, bostadsrätter, kommersiella fastigheter och publika miljöer i samhällen och städer. Produkterna är hårt testade för att säkerställa att de klarar ett tufft nordiskt klimat och samtliga är godkända enligt gällande europeiska el- och säkerhetsstandarder.

”Genom GARO Entity kan vi erbjuda marknadens säkraste elbilsladdning oavsett vilken miljö det handlar om”, säger Niklas Rönnäng som är Affärsområdeschef E-mobility på GARO.

GARO Entity bygger på en innovativ och teknisk plattform som säkerställer att produkterna är väl förberedda för att möta framtidens krav och komplexa system. Mjukvaran bygger på öppna APIer, vilket möjliggör integration mot andras, till exempel energibolags, system. Tillsammans med molntjänsten GARO Connect skapas en helhetslösning som förenklar såväl användning som installation. Genom digitala och uppkopplade funktioner skapas helt nya möjligheter för en enkel och kostnadseffektiv elbilsladdning, för såväl dagens som morgondagens teknik.

”Våra hem blir allt mer uppkopplade samt att energi produceras, lagras och transporteras på helt nya sätt mellan enheter i våra hem. Det gör att allt fler inser vikten av en smart, säker och trygg elbilsladdning, vilket i sin tur ställer tuffa krav på oss som tillverkare. Vi måste helt enkelt se till att vi når upp till de höga förväntningarna när det gäller trygga miljöer för elbilsladdning. Genom GARO Entity visar vi att vi har lyssnat på marknadens behov”, säger Niklas.

GARO Entity är ett bevis på GAROs tydliga ambition att kontinuerligt utvecklas i takt med tiden, precis som den nya plattformen som är utvecklad för att möta framtidens elbilar.

Kontaktinformation

Skicka oss ett meddelande

Scroll to Top