Nytt partnerskap mellan go-e och Monta öppnar upp för hållbar elbilsladdning i 20 EU-länder
go-e GmbH

Nytt partnerskap mellan go-e och Monta öppnar upp för hållbar elbilsladdning i 20 EU-länder

go-e har ingått partnerskap med Monta's 'Powered by'-program. Detta samarbete gör det möjligt för oss att erbjuda tillgång till en halv miljon roaming-laddpunkter i hela Europa.

Dela :

Facebook
Twitter
LinkedIn

Monta är ett företag med huvudkontor i Storbritannien som erbjuder mjukvarulösningar som täcker olika behov inom elbilsladdning. Även om go-e endast drivs av Monta Partner i Storbritannien, är våra laddstationer integrerade i Montas plattform i 20 EU-länder. Det innebär att go-e Charger-ägare i hela Europa kan ha full kontroll över sina laddsessioner med hjälp av appen “Monta Charge”. Appen erbjuder funktioner som Smart Charging, en lösning som anpassar sig till efterfrågan i elnätet, elpriser och användarnas preferenser för att öka effektiviteten och ebrjuda billigare och grönare laddning. Dessutom kan användaren ställa in önskad laddningsnivå för bilbatteriet (t.ex. till SOC 80 %), och laddstationen kommer att följa kommandot. Alternativt kan elbilsförare övervaka laddningsstatus och justera inställningar för att ladda på ett mer hållbart och kostnadseffektivt sätt i go-e-appen.

På go-e har våra användares komfort alltid varit vår högsta prioritet. Det är därför vi erbjuder laddning med solenergiöverskott till alla användare. Du kan använda go-e Controller och enkelt aktivera laddning med solenergiöverskott i go-e-appen. Det är även möjligt att ladda med solenergiöverskott genom att använda alternativa energihanteringssystem eller programmering, men det kräver oftast lite tekniska kunskaper. Öppet API säkerställer kompatibilitet med praktiskt taget alla enheter.

Vårt partnerskap med Monta gör din laddning ännu mer bekväm. Montas programvara kan användas i bostäder och kommersiella miljöer, vilket eliminerar behovet av att ha flera program/appar. go-e-användare har nu tillgång till funktioner som “Sponsrad laddning” och “PowerBank”, tillsammans med 500 000 roaming-laddpunkter över hela Europa via Monta-appen.

Kontaktinformation

Skicka oss ett meddelande

Scroll to Top