Xcen – Experter på LED-lister och LED-strips
Xcen AB

Xcen – Experter på LED-lister och LED-strips

Många ljusinstallationer och belysningsprojekt idag innefattar skräddarsydda ljuslösningar och anpassade armaturer som byggs in i inredning. Hos oss är det enkelt att anpassa ljus och styrning helt efter projekt vilket både är effektivt och miljösmart.

Dela :

Facebook
Twitter
LinkedIn

Vi strävar efter att vara ledande inom LED-lister i Sverige. LED-lister är ett kontinuerligt växande produktområde på marknaden. LED-tekniken förbättras ständigt samtidigt som fler och fler inser hur enkelt det är att arbeta med LED-lister. Därför gör vi vårt yttersta för att gå i bräschen både när det gäller kvalitet, anpassning och support.

Vi erbjuder ett brett utbud av högkvalitativa LED-lister (LED-strips och profiler), ett omfattande sortiment av styrningsmöjligheter, skräddarsydda lösningar och förmontering med anslutningsmöjligheter, satspackningar med detaljerade instruktioner samt en utmärkt service med snabba leveranser.

Vi är stolta över att kunna erbjuda alla dessa förmåner till våra kunder på Xcen. Skräddarsydda LED-lister representerar framtidens belysning, och vi ser fram emot att dela med oss av mer information om detta på mässan!

Kontaktinformation

Skicka oss ett meddelande

Scroll to Top