Den mest lysande mötesplatsen för
el-och belysningsbranschen

Elmässan återvänder till Kistamässan, Stockholm den 18-19 oktober 2023. Efter en fantastiskt härlig mässa i fjol siktar vi nu mot nya mål! Visst hänger du med och skapar en sprakande mötesplats för hela branschen? Kolla in den aktuella hallkartan här och hitta just din favoritplats, sen får du gärna slå oss en liten pling!

Utställarlista

Här är de företag som hittils bokat sin plats på Elmässan 2023.

Jag vill ställa ut

Har du nya produkter eller tjänster att visa upp? Kontakta oss!

Detta kan du förvänta
dig på Elmässan

Ledande leverantörer inom installation, belysning och fiber

Vi bjuder in till ett kokande mässgolv där du får träffa stora som små företag med de senaste produktnyheterna och innvationerna i branschen.

Välfyllt seminiariepgrogram

Kompetensutveckling är något vi sätter stort värde på och på Elmässan kan du lära dig om de senaste trenderna och nyheterna. På våra två scener diskuteras viktiga ämnen av starka profiler och talare.

Nätverka med branschen under två dagar

Till Elmässan får du träffa kollegor från branschens alla hörn. Nätverka, skapa nya relationer och hitta potentiella samarbetspartners i en affärsfokuserad miljö.

Solenergi i fokus

Vi hälsar dig som besökare varmt välkommen till en halvdag, helt dedikerad kring ämnet i samarbete med Svensk Solenergi. Här kan du lyssna på tekniska experter som ger dig kunskap och verktyg för att möta de krav som ställs på dig som är verksam i branschen.

Elsäkerhetsdagen

Installatörsföretagen lyfte deras nya koncept EvA och ADAM på mässan. Här kommer de att gå igenom hur man kan hjälpa branschen att uppnå bättre arbetsmiljö, säkrare installationer och nöjdare kunder.

Håll dig uppdaterad!

MÄSSANS PARTNERS

Scroll to Top