Elmässan fyller 20 år!

elmässan neonskylt

Elmässan fyller 20 år!

När vi ses i Stockholm den 16–17 oktober blir det en alldeles speciell tillställning. Elmässan fyller nämligen 20 år och vi laddar för en sprakande mötesplats med branschen!

Sedan 2004 har Elmässan varit en central knytpunkt för Sveriges el-och belysningsbransch. Här i mässhallen har många utställare presenterat sina produkter genom åren och flera av dessa ställer ut även i år. Har man besökt mässan sen start har man inte bara fått följa Elmässans utveckling utan också utvecklingen i elbranschen i stort.

Elmässan har alltid haft ett stort fokus på årets produktnyheter, som vanligt får du här klämma, känna och testa branschens innovationer helt ogenerat. Tillsammans med över 200 varumärken och mängder av kollegor skapar ni er egen mötesplats och för utvecklingen framåt.

Kolla in utställarlistan här, den uppdateras kontinuerligt med nya leverantörer.

man med kablar

Aktiviteter på plats
Likt tidigare bjuder Elmässan på ett fullspäckat program! Till de två scenerna förbereder vi för flera spännande talare och ser fram emot att presentera föredrag med relevanta ämnen som kommer att fördjupa dina kunskaper.

Till detta förbereder vi för två konferenser, en inom solenergi och en inom belysning, något som varit mycket efterfrågat.

Vi står också redo att välkomna STCC som ska visa upp sin elektrifierade racingbil och dessutom ska vi kora årets vinnande utställare i Bästa elnyhet och Bästa nyhet inom belysning. 

More to come! Håll utkik på våra sociala medier och webb för uppdateringar kring mässan samt när registreringen öppnar.

Facebook.

Linkedin.

Instagram.

Vi ses på Elmässan i Stockholm den 16-17 oktober! Som vi längtar!

bild från mässa med människor
Scroll to Top