Årets talare

Sortera resultat  
7 resultat

Emma Kragelund

Ansvarig för Detectorline Sverige, Norge, Finland & Danmark . Emma Kragelund är en respekterad veteran inom elbranschen med över 12 års erfarenhet och en gedigen kunskap inom närvarostyrning och energieffektivisering.

Läs mer »

Marcus Karlsson

Marcus Karlsson har arbetat med KNX i 20 år. Som konsult projekterar, planerar och driftsätter han fastigheter med KNX som automationssystem.

Läs mer »

Mia Bruér

Mia Bruér har drivit belysningsföretaget Flux AB tillsammans med sin man Mats i över 30 år. Idag arbetar hon både med företagets marknadsföring och som aktiv säljare.

Läs mer »

Mikael Dennbo

Mikael Dennbo, produktchef för Schneider Electrics smarta-hem-system Wiser, ett smart hem-system som tar allt större grepp även om energihanteringen i hemmet.

 

 

Läs mer »

Tobias Brink

Tobias Brink är civilingenjör i grunden med en stor passion för motorsport. Han har drivit Brink Motorsport sedan 2004 och har etablerat teamet som ett av de största i Sverige.

Läs mer »

Viktor Olsson

Viktor Olsson är en av branschens experter inom belysningsteknik och styrning, och har drivit många av de stora förändringar som har skett i Belysningsbranschen de senaste 15 åren.

Läs mer »
Scroll to Top